• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                         
                                   
Güneş Plastik Ambalaj Sanayi    Güneş Organik ve Ekolojik Ürünler   Güneş Su Meşrubat ve Gıda Pazarlama

                     Güneş Plastik                                     Ecowell                                           Ecos3                                           Ecolinn                                       UluPınar Su

Üyelik Girişi

ANA SAYFA


     ANTI AGING SERUM INSTANT BOTOX EFECT 15ML

   
Ürün Kodu : ECD-0278
Üretici : ecowell
Fiyat : 345 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
İçeriğindeki Euglena Gracilis Polysaccharide ve Hidrolize Olmuş Kollajen gibi ürün bileşenleri sayesinde, dakikalar içinde etki gösterir.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
AÇIKLAMA

İçeriğindeki Euglena Gracilis Polysaccharide ve Hidrolize Olmuş Kollajen gibi ürün bileşenleri sayesinde, dakikalar içinde etki gösterir ve cildi sıkılaştırarak kusursuz bir görünüm verir. Yaşlanma sürecine karşı savaşmaya yardım eder ve ipek gibi parlayan bir görünüm verir. Uygulanan alanda ferah, rahat bir his sağlar.

Kullanım: Göz bölgesindeki ince çizgilere, kaşların yanındaki ortadaki küçük çizgilere ve dudakların çevresindeki çizgilere uygulayın. Bölgeye üründen ihtiyaç olan miktarda uygulayın. Aynı zamanda bir makyaj bazı olarak da kullanılabilir. Kullandıktan sonra yüzü Ecowell Ultra Moisturizing Eco Bio Yüz Kremi ile nemlendirin. Daha etkili sonuçlar almak için, ECOWELL ürünleri ile temizlenmiş ciltte kullanın.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Takvim
Saat