• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                         
                                   
Güneş Plastik Ambalaj Sanayi    Güneş Organik ve Ekolojik Ürünler   Güneş Su Meşrubat ve Gıda Pazarlama

                     Güneş Plastik                                     Ecowell                                           Ecos3                                           Ecolinn                                       UluPınar Su

Üyelik Girişi

ANA SAYFA


     HIPO-ALERJENIK YUZEY TEMIZLEYICI 1000ML

   
Ürün Kodu : EC3-0216
Üretici : ecowell
Fiyat : 24.99 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Ecos3 Hipoalerjenik Yüzey Temizleyici, Evinizdeki tüm yüzeylerde (fayans, mermer, marley, karo, granit vb.) kullanabileceğiniz doğa dostu bir üründür.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
ORGANİK & HİPOALERJENİK
​YÜZEY TEMİZLEYİCİ

Yüzey temizleyicilerinin zeminlerde bıraktığı kalıntılar ve ağır kimyasal maddeler özellikle emekleyen bebeklere çok zarar vermektedir. Doğal içerikli Ecos3 Hipoalerjenik Yüzey Temizleyici ile sağlıklı ve hijyenik temizlik artık mümkün! 

Ecos3 Hipoalerjenik Yüzey Temizleyici, Evinizdeki tüm yüzeylerde (fayans, mermer, marley, karo, granit vb.) kullanabileceğiniz doğa dostu bir üründür. Bebeğinizin odasını, yerleri ve bütün evinizi özenle temizler. Yıkanabilir her türlü zemin ve yüzey temizliğinde hijyenik temizlik sağlar.  Kire çok kolay nüfus eder ve yüzey ve zeminleri kalıntı bırakmadan temizler, yoğun parfümü sayesinde temizlenen yüzeylerde uzun süreli, kalıcı koku bırakır. Çocuk emniyetli kilitli kapağıyla da güvenli kullanım sağlar.



İçerik (Reg. CE 648/2004): Aqua,<%5 Nonionic Active Matter, Aloe Barbadensis Leaf Extract**, Parfum, Phenethyl Alcohol, Ethylhexyl Glycerin.
​(** organik içerik)

NET 1000 ml

Picture
ICEA - (İtalya Etik ve Çevre Sertifikasyon Enstitüsü) tarafından sertifikalandırılmış ECOS3 HİPOALERENİK YÜZEY TEMİZLEYİCİ ürünü, ICEA tarafından sürdürülebilir ve sertifikalı organik hammadde; GDO içermeyen içerik; iyonlaştırıcı radyasyona maruz bırakılmamış; hayvanlar üzerinde test edilmemiş; geri dönüşümlü veya tekrar kullanılabilir paketleme kriterleri altında denetime tabidir. 



Picture

 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Takvim
Saat