• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
                                         
                                   
Güneş Plastik Ambalaj Sanayi    Güneş Organik ve Ekolojik Ürünler   Güneş Su Meşrubat ve Gıda Pazarlama

                     Güneş Plastik                                     Ecowell                                           Ecos3                                           Ecolinn                                       UluPınar Su

Üyelik Girişi

ANA SAYFA


     BIORICHI CAY AGACI MERHEMI 250ML

   
Ürün Kodu : ECL-4054
Üretici : Petra
Fiyat : 74.99 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Avustralya'da yetişmekte olan çay ağacıdan alınan yapraklardan elde edilen ve uçucu özelliği bulunan yağ, pek çok kozmetik üründe kullanılmaktadır.
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
Avustralya'da yetişmekte olan çay ağacıdan alınan yapraklardan elde edilen ve uçucu özelliği bulunan yağ, pek çok kozmetik üründe kullanılmaktadır. Mükemmel bir cilde sahip olmaya yardımcı bir merhemdir. Çay ağacı cildin doğal parlaklığına kavuşmasına ve daha yumuşak bir tene sahip olmanıza  katkı sağlar.Kolay kullanımı ve üstün etkili bu ürünü evinizdeki ilk yardım dolabının olmazsa olmazlarından kılmaktadır.


Başlıca faydasını sıralamak gerekirse
  • Cildinizde sivilce ve benzeri oluşumlardan kaynaklanan pürüzleri kaldırır.
  • Cilt kesiklerinde iz kalma durumunu tamamen önler.
  • Böcek ve arı sokmalarında şişlik ve acıyı azaltır.

Evinizde ilk yardım dolabında veya ilk yardım çantasında muhakkak bulunması gereken bir üründür! Böcek sokması, cilt üzerinde oluşan yanıklar için üretilen kremlerimiz'in (merhemler) faydasını fark edeceksiniz.

Küçük et benleri yüzünüzde size rahatsızlık mı veriyor veya bedeninizde bulunan et beni size sıkıntımı oluşturuyor? Çay ağacının merhemi kullanın iyi gelecektir. Böcek sokmalarından dolayı oluşan şişlik ve ağrıları azaltır. Mantar ve nasırların iyileşmesine yardımcı olur. Ciltte oluşabilecek enfeksiyonları engeller. Akne, sivilce ve apseleri kurutur. kesik yaralarının kapanmasında etkilidir.


Biorichi Çay ağacı merhemi; Ürünümüz tüm testlerden geçmiş ve kullanımında herhangi bir yan etkiye rastlanmamıştır. Çay Ağacı Yağınin kullanımı ile aynı olan merhemimiz, çay ağacından üretilmiş ve tamamen bitkisel bir üründür. Bazı insanlar bedenine yağ sürmekten fazla hoşlanmadığı için ihtiyaçlarını krem ve merhem üzerinden kullanmayı tercih etmektedir.


KULLANIM ŞEKLİ:

Herhangibir sınırlama olmaksızın, ihtiyaç duyulduğu sürece sorunlu cilt üzerine ince bir tabaka halinde sürülür.
 
 
Talep Formu
İsim
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Takvim
Saat